Afdrukken
Ankeiler: Er moet voldoende woningbouw komen in de kleine kernen, zoals Garderen. Dit is nodig om de leefbaarheid en vitaliteit te versterken.

- Er moet voldoende woningbouw komen in de kleine kernen, zoals Garderen. Dit is nodig om de leefbaarheid en vitaliteit te versterken. Het uitgangspunt is het realiseren van 300 nieuwe woningen tot het jaar 2040. Om dit te bereiken wordt er een deelvisie woningbouw en supermarkten Garderen opgesteld. Het ontwerp van die visie is nu klaar.

Van 26 januari tot en met 7 maart 2024 ligt het ontwerp van de deelvisie woningbouw en supermarkten Garderen ter inzage in het gemeentehuis. U kunt het ontwerp ook digitaal bekijken: Ontwerp deelvisie Garderen (pdf, 22 MB).

Voorwaarden en spelregels

De deelvisie geeft aan waar en onder welke voorwaarden nieuwe woningbouwlocaties kunnen worden ontwikkeld. Verder zijn er spelregels opgenomen waarbinnen supermarkten zich kunnen ontwikkelen. Heeft u vragen over de deelvisie woningbouw en supermarkten Garderen? Mail dan naar Deelvisie_Garderen@barneveld.nl.

Zienswijze indienen

Tot en met 7 maart 2024 kunt u een zienswijze op de deelvisie woningbouw en supermarkten Garderen indienen bij de gemeenteraad. Dit kunt u schriftelijk doen door uw zienswijze op te sturen naar de gemeenteraad via Postbus 63, 3770 AB Barneveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u bellen naar 140342 of een afspraak maken bij de balie van het gemeentehuis. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen via de pagina Zienswijze indienen.

bron: nieuwsbrief gemeente Barneveld

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@a1mediagroep.nl.

Deel dit artikel