Afdrukken
Ankeiler: Op woensdag 31 januari komt auteur Ben de Graaf, inwoner van Hoevelaken, een lezing geven over zijn nieuwste boek Navelknagertje en 100 andere verhalen in Bibliotheek Hoevelaken.

- Op woensdag 31 januari komt auteur Ben de Graaf, inwoner van Hoevelaken, een lezing geven over zijn nieuwste boek Navelknagertje en 100 andere verhalen in Bibliotheek Hoevelaken. Om 19.30 uur zal de lezing van start gaan. Om deel te nemen, is het niet noodzakelijk om het boek gelezen te hebben.

Navelknagertje en 100 andere verhalen
We bestellen dekbedovertrekken bij KoopjeDeal. Ze zijn niet meer leverbaar, het geld wordt teruggestort. Keurig. Maar, een week later krijgen we bericht dat de dekbedovertrekken onderweg zijn. Een vergissing van de bank in uw voordeel, u ontvangt 55 euro. Pik in, ’t is winter. Maar dan begint het navelknagertje zich te roeren.

"Het boek ‘Navelknagertje en 100 andere verhalen’ bevat 232 pagina’s met verhalen over de wereld en mijn wereld, over kleine dingen die groot worden en grote dingen die klein worden. Bijvoorbeeld over mijn moeder die leed aan dementie, maar ook over taal, muziek en mijn hond."

De toon van de verhalen is zacht, zonder soft te worden. Warm, zonder klef te worden en licht, zonder flauw te worden.

Deze activiteit zal plaatsvinden bij voldoende aanmeldingen, meld je bij interesse op tijd aan via de website van Bibliotheek Nijkerk.

bron: persbericht bibliotheek Nijkerk

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@a1mediagroep.nl.

Deel dit artikel