Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Voetbalclinic pupillen door selectie van S.V. 't Harde
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Voetbalclinic pupillen door selectie van S.V. 't Harde
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Voetbalclinic pupillen door selectie van S.V. 't Harde
Ankeiler: Zaterdag 10 februari heeft S.V. ’t Harde met alle pupillen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar een voetbalclinic georganiseerd.

- Zaterdag 10 februari heeft S.V. ’t Harde met alle pupillen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar een voetbalclinic georganiseerd. Er waren maar liefst 55 kinderen aanwezig, bijna allemaal van deze categorie.

De clinic stond in het teken van functionele techniek, waarbij de oefeningen zo waren bedacht dat je deze oefeningen ook thuis kunt oefenen. Bijvoorbeeld aannemen, één keer raken, dribbelen en afschermen.

10 spelers van de selectie en de TC hebben een 10-tal oefeningen bedacht en begeleid. ‘We hebben samen met elkaar ruim 2 uur genoten van het spelletje, tussendoor een kleine pauze waarin we ranja en een stukje fruit hebben gegeten. Uiteindelijk waren er 4 winnaars die de prijs kregen van 'pupil van de week', laten ze weten. ‘'s Middags waren er ook diverse kinderen om het 1e elftal aan te moedigen, leuk om te zien dat deze wisselwerking tussen 'jong en oud' zo snel een positief effect heeft.’

S.V. ’t Harde is voornemens om deze clinic minimaal twee keer per seizoen te organiseren.

Er worden bij S.V. ’t Harde veel activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Op 21 februari staat er een gratis voetbaldag op het programma voor zowel leden als niet leden, schrijf je hiervoor in: https://www.svtharde.nl/2024/02/10/gratis-voetbaldag-in-de-voorjaarsvakantie-bij-s-v-t-harde/

Alvast voor in de agenda zijn de voetbaldagen op 29, 30 april en 2 mei. Dit 3-daagse evenement is wederom gratis voor leden en niet leden.

Voetbalclinic pupillen door selectie van S.V. 't Harde
Voetbalclinic pupillen door selectie van S.V. 't Harde
Voetbalclinic pupillen door selectie van S.V. 't Harde
Voetbalclinic pupillen door selectie van S.V. 't Harde
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@a1mediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel