Ankeiler: Op 9 maart opent gemeente Barneveld haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij de overheid.

- Op 9 maart opent gemeente Barneveld haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij de overheid. Kom vrijblijvend langs en ontdek de veelzijdigheid aan functies binnen onze gemeentelijke organisatie. Van duurzaamheid en wijkbeheer tot veiligheid, financiën en zorg voor inwoners.

Op zaterdag 9 maart nemen medewerkers van de gemeente u graag mee in de, zoals de gemeente zegt, boeiende wereld van de organisatie. Tussen 10.00 en 15.00 uur staan er mensen klaar om een rondleiding te geven.. U krijgt bij binnenkomst een routekaart en een overzicht van de activiteiten. Zo kan u zelf bepalen over welke vakgebieden u meer wilt weten. Geniet van een heerlijke kop koffie of thee, loop rond door het gebouw, ga in gesprek met enthousiaste medewerkers en stel gerust al uw vragen. Ga op een interactieve wijze mee in de diverse werkzaamheden die de gemeente uitvoeren.

Aanmelden kan via https://www.werkbelevingsweek.nl/evenementen/maak-kennis-met-de-gemeente-barneveld/
Daar is ook meer informatie te vinden over de dag zelf.

De Werkbelevingsweek

De Werkbelevingsdag in Barneveld is een van de activiteiten uit de Werkbelevingsweek. Tijdens deze week openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren tussen 4 en 9 maart. Kom vrijblijvend langs bij de provincie, de gemeente of het Kadaster. De Werkbelevingsweek is een initiatief van Werken in Gelderland. Dit is een samenwerkingsverband van 100 Gelderse overheden. Op www.werkeningelderland.nl vind je vacatures, stages en inhuuropdrachten van verschillende Gelderse overheden, en inspirerende verhalen van medewerkers.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@a1mediagroep.nl.

Deel dit artikel